Festivaler året rundt

Sommer er festivaltid i Spania som i Norden, men Spania byr på spennende festivalopplevelser for alle aldersgrupper og ulike interesser året rundt. Her hos Oliven & Poteter er vi i gang med å lage en «helårsoversikt» over festivaler og tema-markeder for hver av årets måneder. Du har kanskje allerede tatt en titt på våre oversikter for juli og august? Du finner dem her (klikk på bildet).

I juli har du fortsatt tid til delta i festlighetene rundt St. Jakob i Santiago de Compostela eller feire Olsok ved Olavskapellet i Covarrubias. De store markene med blomstrende lavendel i traktene utenfor Madrid er fortsatt et syn, selv om årets lavendelfestival nettopp er over.

Også i august er festivalopplevelsene mange og varierte. Neste måned kan du for eksempel leke vilt med maten – eller være tilskuer til at andre gjør det. Catoira i Galicia byr på en rikholdig vikingfestival med lange tradisjoner. I Madrid og Barcelona blir det fargerike gatefester med mange artige opplevelser for den som vil oppleve lokalt kultur- og folkeliv. 

Oliven & Poteter følger opp med liste over festivaler og feiringer for september og høstmånedene.

Vi har forresten gjort noen endringer på hjemmesiden vår i det siste for å gjøre det lettere å finne temaer og artikler vi har publisert så langt. Stikk innom, og tips oss gjerne om festivaler du synes bør få plass på oversikten vår.

Hilsen Oliven & Poteter!