Gatefest mot kreft lørdag

Engasjement, fellesskap og musikk går hånd i hånd når gatefesten mot kreft går av stabelen i Torrevieja sentrum førstkommende lørdag. Arrangørene har en rekke lokale band og ulike aktiviteter på programmet, men inviterer oss alle til å være med å forme denne dagen. De er spent på å se hva som skjer når de setter opp en ti meter lang, to meter høy vegg der folk kan skrive hilsener, beskjeder eller små minneord – ordet er fritt om du har noe på hjertet relatert til lørdagens tema.

Rock Against Cancer, for oss som liker rock og gode formål. Rock Against Cancer, for us who like rock and good intentions/purposes.

”Åpenhet om denne sykdommen er utrolig viktig,” sier en av arrangørene av lørdagens Rock Against Cancer, Kjetil Hamre som selv mistet sin far i kreft for et par år siden. Han oppfordrer folk til å ta seg til Torrevieja sentrum lørdag for å møte andre som har personlig erfaring med sykdommen. Enhver som ønsker å støtte arbeidet mot kreft – en sykdom som rammer en av tre av oss i løpet av livet – er selvsagt velkommen. En real gatefest har plass til alle!

Det koster ingenting å komme inn på arrangementet der det blir musikk, auksjon og aktiviteter fra klokken 12 på dagen og ut i de små timer. Programmet frem til klokken 17 blir familievennlig, utover kvelden blir musikken litt mer ”rocka” i følge arrangørene. Oppslagsveggen på 10 x 2 meter står oppe og er åpen for dine tanker gjennom hele dagen.

Arrangementet hadde ikke blitt noe av uten en rekke gode hjelpere, men arrangørene jakter fortsatt på støttespillere av forskjellige slag. Overskuddet fra arrangementet går uavkortet til den lokale avdelingen av Spanias nasjonale kreftforening, Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). Kanskje har du noe å bidra med uten helt å være klar over det?

Google Maps viser hvor Eras de la Sal ligger, lett tilgjengelig i sentrum av Torrevieja. Google Maps shows where Eras de la Sal is located, easily accessible in the center of Torrevieja.

Har du lyst til å bidra til å gjøre dette arrangementet enda bedre og større, så er det altså ikke for sent ennå. Her er noen forslag:

⦁ Delta på gatefesten 16. juni: Arrangementet starter klokken 12 i området rundt Eras de la Sal de Torrevieja (se kart under). Det blir aktiviteter som passer et bredt publikum, blant annet salg av mat, ansiktsmaling, auksjon, minikurs i dans og selvfølgelig masse levende musikk. Bli også med og del dine tanker på den store oppslagstavlen arrangørene setter opp. En oppmuntring, en liten hilsen – du bestemmer selv. Inngang til arrangementet er gratis. Selv om du ikke kjøper noen verdens ting, så hjelper du arrangørene og dermed det gode formålet, gjennom å være til stede: Mange besøkende gjør Rock Against Cancer mer attraktiv for sponsorer.

⦁ Donér til auksjonen: Har du ting eller opplevelser som kunne egne seg som auksjonsgjenstander, så ta kontakt med arrangørene. Snakker du engelsk, er Neil Wyatt en mann det er lett å prate med (racspain2018@gmail.com). Er du skandinavisk-talende, hører gjerne Kjetil Hamre fra deg (kjetil@smagasinet.com).

⦁ Bli sponsor: Arrangørene trenger fortsatt sponsorer. De får sine logoer på scenen gjennom hele arrangementet. Arrangørene forteller at de gjerne også diskuterer andre former for synlighet og promotering før, under og etter arrangementet. Trenger du å vise frem din bedrift eller kanskje en frivillig organisasjon, så har du muligheten her. Kom med forslag, det koster ikke all verden å bli sponsor.

⦁ Bli frivillig: I 2017 deltok godt over 1.000 mennesker på Rock Against Cancer i Torrevieja. Mange besøkende krever mye frivillig arbeid – det er umulig å dra i gang såpass store arrangementer uten en mengde frivillige som stiller opp før, under og etter festen. Av egen erfaring legger vi til: Frivillig innsats er en av de aller beste måtene å bli kjent med trivelige folk på. Meld din interesse til Neil Wyatt eller Kjetil Hamre.

⦁ Kjøp eller selg en t-skjorte: Rock Against Cancer har fått laget t-skjorter og andre plagg. Kjøper du en, støtter du årets og fremtidige arrangementer. Går du med den, kan det hende noen vil snakke med deg om temaet – hvem vet: kanskje blir du del av noen interessante samtaler? Har du muligheten til å selge Rock Against Cancer t-skjorter i din virksomhet eller forening, ta kontakt med arrangørene.

⦁ Kanskje har du helt andre ideer? Arrangørene hører gjerne fra deg dersom du har tanker om hvordan Rock Against Cancer kan samle inn midler til kreftsaken som angår oss alle.

Bli med, engasjer deg, treff nye mennesker som alle ønsker å bidra til samme sak. Oliven & Poteter skal på festen – ses vi?

 

Hilsen Oliven & Poteter!

Følg oss på:                     www.Olivenogpoteter.com
Send oss noen ord:     olivenogpoteter@gmail.com
Facebook:                       www.Facebook.com/Olivenogpoteter

Vi publiserer nye artikler hver mandag og fredag. Noen ganger litt oftere.